آنان مرا تهدید میکنند
میخواهم توبه کنم، اما دوستان قدیمیام مرا تهدید میکنند که مرا به خاطر گناهان و اشتباهات گذشتهام در بین مردم



میخواهم توبه کنم، اما دوستان قدیمیام مرا تهدید میکنند که مرا به خاطر گناهان و اشتباهات گذشتهام در بین مردم رسوا کرده و رازهایم را در جامعه پخش میکنند. از من نزد آنان تصاویر و مدارکی است و من از لکهدارشدن شهرت و مقامم میترسم، من خیلی میترسم!!
میگوئیم:
با دوستان و پیروان شیطان پیکار و مقابله کنید به راستی که دامهای و فریبهای شیطان سست و ضعیف میباشد{اشاره به آیه 76 از سوره نساء میباشد.} بدان که تمامی فشارهای یاران ابلیس یکجا برعلیه تو وارد خواهد شد، اما در برابر صبر و پایداری و ثبات قدم مؤمن در کوتاهترین زمان ممکن شالودهشان را از دست خواهند داد و متفرق میشوند.
بدان اگر با آنان همگام شدی و به دامها و تهدیدهایشان تن دادی، تو را آلودهتر از آن که بودی خواهند کرد. اما از آنان پیروی نکن و در این مسیر از الله یاری و استعانت بجوی و بگو: «حَسْبِيَ اللَّهُ وَنِعْمَ الوَكِيلُ» بدان هرگاه رسول الله صلی الله علیه و سلم از قومی (یا گروهی) میترسید، میفرمود: «اللَّهُمَّ إِنَّا نَجْعَلُكَ فِي نُحُورِهِمْ، وَنَعُوذُ بِكَ مِنْ شُرُورِهِمْ». احمد، ابوداود، روایت کرده اند (صحیح الجامع (4582).
«خداوندا! تو را در مقابل دشمنان قرار میدهیم و از شرارت و بدیشان فقط به تو پناه میبریم».
درست است که این حالت و موقعیت بسیار دشوار و سخت است و آن تائب بیچاره و ناتوانی که در گذشته دوستان و رفیقان بدی داشته است با تهدید به او میگویند. گفتگوهایت را ضبط کرده ایم و عکسهایت نزدمان میباشد، اگر ما را رها کردی تو را نزد خانوادهات رسوا و بدبخت میکنیم!!
او در حالت و موقعیتی است که هرگز نمیتوانی آرزویش را داشته باشی! نگاه کن به جنگ پیروان و دوستان شیطان با آن کسانی که از گروه خوانندگان، نوازندگان، بازیگران و هنرپیشهها، توبه میکنند، زیرا آنان بدترین و زشتترین تولیدات گذشته این تائبان را برای فشار و جنگروانی در بازار پخش و منتشر میکنند، اما با تمام این دامها و فریبها و فشارها، خداوند رحمن همراه و حامی اهل تقوا و توبهکنندگان است و تنها او ولی و دوست مؤمنان میباشد، هرگز آنان را خوار و خفیف نکرده و برای یک لحظه هم پشتشان را خالی نمیکند. هرگز بندهای که به او پناه ببرد ناامید نمیگردد و زیان نمیبیند. بدان که بعد از هر سختی و مشکلات، آسانی و آسایش است و بعد از هر تنگنا، گشایش و نجات خواهد بود.
ای برادر و خواهر تائب من! به این حکایت عبرتآموز که شاهدی روشن برآنچه گفتهایم است خوب دقت کن.
این داستان صحابی شجاع و بزرگوار مرثد بن ابی مرثد غَنَویt که به حق جانفدای دین اسلام بود میباشد. کار او انتقال دادن مخفیانه مسلمانان مستضعف از مکه به مدینه بود.
در حدیث صحیح آمده است: مردی که مَرثد بن ابی مَرثد نامیده میشد اسیران مسلمان را مخفیانه از مکه فراری داده و با خود به مدینه میآورد. زنی روسپی (فاحشه) که «عِناق» نامیده میشد دوست او بود. روزی مَرثَد به یکی از مردان مسلمان که در مکه اسیر بود وعده داد تا او را آزاد کرده و به مدینه ببرد مرثد میگوید: در یک شب مهتابی رفتم تا به سایه دیواری از دیوارهای شهر مکه رسیدم در این هنگام «عناق» آمد و چشمش به سیاهی سایهام در کنار آن دیوار افتاد. به من که رسید، شناخت و گفت: مرثد تو خودت هستی؟
گفتم: بله من مَرثَد هستم.
گفت: بسیار خوش آمدی، صفا آوردی و دلم را روشن کردی. بیا امشب را تا صبح باهم بگذرانیم.
گفتم: این «عناق»، الله زنا را حرام گردانیده است.
ناگهان فریاد زد: نگهبانان! این همان مردی است که اسیران شما را آزاد کرده و با خود میبرد. هشت نفر مرا تعقیب کردند تا آن که از کوه «خَندَمة» در یکی از راههای ورودی شهر مکه بالا رفته و در غاری پنهان شدم. آنان به دنبالم آمدند و بر بالای سرم ایستادند، اما خداوند مرا از چشمانشان پنهان کرد. سرانجام برگشتند. من نیز مجدداً به نزد آن مسلمان رفته و او را حمل کردم. مردم بسیار سنگین و بزرگی بود. در منطقه «اِدخَر» بندهایش را بازکردم، همچنان او را حمل میکردم. بسیار خستهام کرد تا آن که سرانجام به مدینه رسیدم. (بلافاصله) نزد رسول خدا صلی الله علیه و سلم رفتم و عرض کردم: ای رسول خدا! آیا با عناق ازدواج کنم؟ دو بار سؤالم را تکرار کردم. رسول خدا صلی الله علیه و سلم چیزی نفرمودند تا آن که این آیه نازل شد:
الزَّانِي لَا يَنكِحُ إِلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ. [النور: 3]
«مرد زناکار مگر با زن زنکارا یا مشرک ازدواج نمیکند و زن زناکار، او را جز مرد زناکار یا مشرک به زنی نمیگیرد…».
به دنبال آن رسول خدا صلی الله علیه و سلم فرمود: (ای مرثد، مرد زناکار جز با زن زناکار یا مشرک ازدواج نمیکند و زن زناکار را هم جز مرد زناکار یا مشرک به همسری نمیگیرد، تو نیز با او ازدواج نکن). صحیح سنن الترمذی 3 / 80.
آیا دیدی که چگونه الله از کسانی که ایمان آوردهاند دفاع کرده و حمایتشان میکند و چگونه همراه نیکوکاران است؟
در بدترین حالات، اگر از آنچه که میترسیدی، پیش آمد یا بعضی از اسرار آشکار شد به گونهای که احتیاج به روشنشدن داشت، موضع و موقف خودت را برای دیگران توضیح بده و صراحتاً به توبهات اعتراف کن و بگو: بله من گناهکار بودم ولی توبه کردهام حالا شما چه میخواهید؟
باید همگی به یاد آوریم که رسوایی حقیقی، تنها آن رسوایی است که در روز قیامت در برابر الله انجام میپذیرد. بله در آن روز خواری و رسوایی بزرگ که نه در برابر صد یا دویست و نه هزار یا دو هزار میباشد، بلکه در برابر دیدگان تمامی مخلوقات از جنیان گرفته تا انسانها، از آدم تا آخرین انسان میباشد.
روی به سوی دعای حضرت ابراهیم علیه السلام آورید:
وَلَا تُخْزِنِي يَوْمَ يُبْعَثُونَ ﴿٨٧﴾ يَوْمَ لَا يَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ ﴿٨٨﴾ إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّـهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ ﴿٨٩﴾. [الشعراء: 87 – 89]
«و روزی که «همگان» برانگیخته میشوند، مرا رسوا مکن * روزی که مال و فرزندان سود نبخشند * بلکه کسی «فایده میبیند که» دلی پاک نزد خداوند آورد *».
تلاش کن در لحظات حساس و مشکل خود را با نمونه دعاهای پیامبر صلی الله علیه و سلم حصار کرده و محافظت نمایی.
«اللهُمَّ اسْتُرْ عَوْرَاتِنَا، وَآمِنْ رَوْعَاتِنَا».
(خداوندا! زشتیها، شرمگاهها و ضعفهای ما را بپوشان، و ترس ما را به امنیت بدل کن).
«اللهم اجعل ثأرنا على من ظلمنا وانصر على من بغي علينا».
(خداوندا! انتقام ما را از کسانی که بر ما ستم کرده اند بگیر و ما را بر هرکس بر ما عصیان کرده و بغاوت میکند یاری فرما).
«اللهم لا تشمت بنا الأعداء ولا الحاسدين».
(خداوندا! زبان و شماتت دشمنان و حسودان را بر ما باز نکن).
منبع: ميخواهم توبه كنم امّا!!
تألیف: محمد صالح المنجد
ترجمه: ابراهیم احراری خلف
اصلاح نت