آماده باش باشکوه برای استقبال از رمضان المبارک
ماه پر برکت رمضان المبارک بهانه خود سازی بیش از پیش مؤمنین هم چون مرکبی تیزپا برای درهم کوبیدن ناخالصی ها – دور ریختن بدی ها
نویسنده: سردار نوروزی
ماه پر برکت رمضان المبارک بهانه خود سازی بیش از پیش مؤمنین هم چون مرکبی تیزپا برای درهم کوبیدن ناخالصی ها – دور ریختن بدی ها- زیر پاگذاشتن عصیان گری ها -فرونشاندن کینه ها- پشت پا زدن به زشتی ها و نه گفتن به هر چه حرام است و جلب مهربانی های فوق العاده خداوند سبحان در راه است . . . از همین لحظه با تمام وجود آماده استقبال باشکوه از این ماه پرفیض و برکت شویم.
ماه نزول قرآن کریم. طاعت و عبادت هر چه بیشتر. آبادسازی مساجد. اخلاص و تکریم. صله رحم و پاک کردن نیت -طینت و سیرت از خس و خاشاک و به بند کشیدن شیاطین و مسدود کردن در دوزخ. ماه دعا -استغفار و تضرع و جهاد اکبر با نفس سرکش و ماه رحمت- مغفرت و رهائی از آتش سوزان جهنم. ماه پررنگ کردن عنصر عبادت و کم رنگ نمودن عنصر معصیت. شاد کردن دل ها و دست کشیدن به سر بینوایان – یتیمان – مستمندان – در راه ماندگان – فقرا و مساکین و مصیبت دیدگان ضمن پرداخت زکات و جمع آوری فطریه و توزیع آن بین مستحقان. ماه ضیافت الله و ختم پیاپی کلام الله مجید و ماه نمود عینی خوبی ها – مهرورزی ها به یکدیگر. ماه تقاضای عفو مخلصانه و خاضعانه از خداوند یکتا تا شاید مشمول الطاف بی کرانش قرار گرفته و از سختی های روزگار نجات یابیم . . .
ماه رمضان المبارک ماه آشتی و صلح پایدار و خیر و صلاح مؤمنین و بیزاری آن ها از خون ریزی و برادرکشی و احترام به حقوق انسانی و کاشتن نهال دوستی و اخوت در میان مسلمانان و غیرمسلمانان.
همه با هم در این ماه مبارک صمیمانه از خدا بخواهیم که قلوب مسلمانان علی الخصوص زعمای دینی و سیاسی و اجرائی کشورهای اسلامی را نرم و مهربان و افکار شان را نورانی و اصلاح گردانیده که به جای اصرار در تشویق – تحریک – تهییج و تشجیع مسلمانان علیه یکدیگر بکوشند که با بردباری – بزرگواری – بصیرت و درایت، اتحاد و انسجام و برادری و برابری بین مسلمانان بوجود آورده و برای دفع ستم از مظلوم و حفاظت و حراست از جان – مال و ناموس خلق الله و مقابله با دشمنان واقعی اسلام (به ویژه صهیونیسم بین المللی و امپر یالیسم جهان خوار) راه و رسم هدایت و ارشاد عمومی را سرلوحه تصمیم گیری ها و مواضع خویش قرار داده و در بین توده مردم که در حقیقت خلیفه الله و امانت الهی بر روی کره خاکی هستند (خواه از هر گروه و فرقه ای که باشند) با گفتار – رفتار و عملکرد صحیح خویش وحدت و دوستی و اخوت را در میان آن ها جاری و تقویت نمایند.
ماه مبارک رمضان، ماه دور ریختن عداوت ها – کینه و نفاق و رسیدن به صلح – آشتی – آرامش – سازش و شکر و سپاس نعمات خدای تعالی در بین مسلمین است.
در یک کلام، ماه مبارک رمضان ماه نیایش و عبادت بیشتر. و با خبر شدن مسلمانان از حال و روزگار یکدیگر و ماه درستکاری و رستگاری و همیاری و همکاری و ماه پیروزی ها و فتح قله ها به طور بی ریا در راه خدا می باشد که برترین و افضل ترین اعمال مهار هوا و هوس های معصیت آمیز و خودداری از گناه و سعی در ترویج امر به معروف و نهی از منکر است.
امید آن که زمامداران کشورهای اسلامی به اذن الهی عمیقاً بیاندیشند و آن چنان تکان بخورند که از قرار گرفتن در صف متجاوزان و دنیاداران (ملحدین – مشرکین – منافقین و کفار) دشمنان شناخته شده و قسم خورده نابودی اسلام و مسلمین خودداری و با تدابیر اصولی بکوشند که همبستگی – اخوت – صلح و آرامش پایدار و همه جانبه را در میان مسلمانان بوجود آورده و دامن خویش را در محضر الهی از گناه معاونت در ریختن خون پاک صدها هزار کودک و زن و مرد (پیر و جوان) مظلوم – معدوم – معلول – مفلوک و رنجور و آواره دنیای اسلام پاک و طاهر نمایند!؟
در ادامه پیشاپیش از راه رسیدن رمضان المبارک وعبادت های مخلصانه لیل و نهار مؤمنین مخصوصاً در لیالی قدر بر عموم مسلمانان جهان به ویژه هموطنان عزیز – خوش فکر و پرهیزکار در داخل و خارج از کشور مبارک باد.